Co-creatie

 

 

Op de Gaya Gathering werk ik met een eigen basisprogramma, waar ik als het nodig is wel flexibel en creatief mee om kan gaan. Daarnaast kunnen jullie als deelnemers ook iets aanbieden. Je bent hier vrij in en we werken hierbij met co-creatie, d.w.z. dat we met de stroom meegaan in het moment zelf en dat alles wat gebeurt en ontstaat goed is.

De regels bij co-creatie ofwel “the open space” zijn:
Regel 1: De mensen die komen zijn de juiste mensen.
Regel 2: Wat er gebeurt, is het enige dat er had kunnen gebeuren.
Regel 3: Het moment van aanvang is altijd het juiste moment.
Regel 4: Als ’t klaar is, is het klaar.

 

Verdere informatie

Bij iets aanbieden kun je denken aan een workshop, een ceremonie of ritueel, een individueel consult (healing, reading, coaching), massage, natuurtocht, dans-, theater- of muziekoptreden, informatief praatje of gedicht, kinderworkshop, enzovoort.

Het is overigens niet de bedoeling dat je geld vraagt voor jouw consult, workshop, e.d.. Iedereen betaalt dezelfde entreeprijs en kan hiervoor kosteloos aan alles meedoen.

Je kunt op zaterdag om 13:00 je aanbod vertellen aan de andere deelnemers en kiezen op welke tijd je dit wilt geven en op welke plaats (zie het programma voor de verschillende workshoprondes). Het co-creatie programma ontstaat zo vanzelf. Er zijn allerlei mooie plekken buiten op het terrein, er is het nationale park de Weerribben op loopafstand en er zijn binnenruimten, waaronder de yurt.

Als je iets wilt aanbieden kun je dit bij je aanmelding al aangeven, maar dit kan ook in het weekend zelf. Als je van tevoren aangeeft iets aan te willen bieden ben je niet verplicht om dit in het weekend zelf dit te geven als het anders loopt op dat moment. Dit alles hoort bij co-creatie: spontaan samen creëren in het moment zelf.

Verder richten we met z’n allen, op zaterdagochtend tussen 9:00 en 12:00 u., de workshopruimten en het terrein in. Je mag hiervoor doeken en kleden, kerst- en/of tuinverlichting en andere decoratiespullen meenemen en dit naar eigen inzicht inrichten.