Co-creatie

 

Op de Gaya Gathering werk ik met een basisprogramma dat ik zelf aanbied en met co-creatie, waarmee een sfeer van gelijkwaardigheid ontstaat.

Iedereen heeft talenten en kwaliteiten en deze mag je delen met de andere deelnemers, als jij dat wilt. En jij mag je gezien en gewaardeerd voelen. Je mag doen wat je leuk vindt en waar je van geniet.  Je mag iets aanbieden gewoon alleen omdat je het leuk vindt. Je bent hier vrij in.

Bij iets aanbieden kun je denken aan een workshop, een ceremonie of ritueel, een individueel consult (healing, reading, coaching), massage, natuurtocht, dans-, theater- of muziekoptreden, expositie, informatief praatje of gedicht, kinderworkshop, enzovoort. Het is overigens niet de bedoeling dat je geld vraagt voor jouw consult, workshop, e.d.. 

Het programma ontstaat zo vanzelf. Je kunt daarna kiezen wat je wilt doen. Vervolgens mag je kiezen op welke dag en tijd je dit wilt aanbieden en op welke plek, binnen of buiten. Je bent vrij om al dan niet deel te nemen aan het programma.

Je kunt bij je aanmelding aangeven wat je wilt aanbieden, zodat ik en andere deelnemers een idee hebben van wat er aangeboden wordt. Je hebt wel de vrijheid om dit op de Gaya Gathering zelf nog te veranderen en je kunt ook dan nog spontaan besluiten iets aan te bieden.

Verder richten we met z’n allen, op zaterdagochtend tussen 9:00 en 12:00 u., de workshopruimten en het terrein in. Je mag hiervoor doeken en kleden, kerst- en/of tuinverlichting en andere decoratiespullen meenemen.