Over mij

 

Mijn naam is Lilian Kreuijer en ik organiseer de Gaya Gathering. Dit doe ik omdat ik heel veel liefde voel voor Gaya, Moeder Aarde, en dit met jullie wil delen om jullie ook de verbinding met Gaya en haar liefde te laten voelen. Het is mijn intentie om Gaya met respect en liefde te behandelen en liefdevolle energie aan haar te geven d.m.v. het Helende Medicijnwiel leggen voor Moeder Aarde en de Gaya Waterceremonie. Ook wil ik met haar energie jou begeleiden in je helingsproces d.m.v. de Gaya Healing en je inwijden en activeren via de Gaya Inwijding. Met de Gaya Gathering wil een een bijdrage leveren om van Gaya weer een paradijs te maken. Dat wij haar weer mogen gaan zien als een prachtige en krachtige Godin…

Ik wens jullie en Gaya heel veel liefde  en dat we samen een liefdevolle en bijzondere Gaya Gathering zullen beleven!

Meer over mij: ik ben beeldend therapeut en heb gewerkt met kinderen en ouderen. Ik ben verder de weg gegaan van intuïtieve ontwikkeling door in de loop van de jaren Reiki-, Seichem, Munai Ki en Shambala-inwijdingen te ontvangen en een cursus aurahealing- en reading te volgen. Hierna ben ik op mijn eigen intuïtieve wijze verder gegaan binnen het sjamanisme en ik werk onder andere met de sjamanendrum, intuïtieve zang, veren, natuurstenen, krachtdieren en krachtstokken- en symbolen. Al diverse jaren geef ik diverse soorten healings, sjamanistische en/of creatieve workshops en organiseer ik festivals en gatherings.