Workshops

 

Dit is het aanbod qua workshops van de de Gaya Gathering. En hier staat ook het co-creatie aanbod van de deelnemers voor de Gaya Gathering. Onder deze lijst staat een meer uitgebreide omschrijving van de workshops, consulten, e.d.

  • Gaya Healing – Lilian Kreuijer
  • Medicijnwiel leggen – Lilian Kreuijer
  • Gaya waterceremonie – Lilian Kreuijer
  • Kampvuur met drumcirkel – Lilian Kreuijer
  • Gaya Inwijding – Lilian Kreuijer

 

Gaya Healing – Lilian Kreuijer

Medicijnwiel leggen – Lilian Kreuijer

Gaya waterceremonie – Lilian Kreuijer

Kampvuur met drumcirkel

Gaya Inwijding – Lilian Kreuijer

Woonplek- en geboorteplekopstellingen – Chrisjan Leermakers

Binnen iets meer dan 10 jaar tijd zijn de Pleiadian Healingsgroepen internationaal heel actief geworden op meerdere continenten. Tim van der Meer (Reiki Master, Essenian Master) maakte deel uit van de revival begin 2007 van een Oud-Egyptische kring en heeft in binnen- en buitenland aan deze bijzondere healings mogen deelnemen. Naast de maandelijkse groep die hij gevormd heeft in Noord-Holland, zal hij nu ter introductie in Friesland zijn ervaringen delen met een ieder die geïnteresseerd is in deze hoog energetische healingskunst. Speciaal aangeraden voor wie zich verbonden voelt met de Pleiaden. Zie voor achtergrondinformatie: http://www.academy-of-the-13-essenian-arts-of-healing.org/

 

REIKI ALS OPHOGING NAAR DE 5 DIMENSIONALE ENERGIE – Tim van de Meer
Individueel is er net zoals vorig jaar op de Healing Earth Gathering de mogelijkheid om Reiki te ervaren als ophoging naar de 5 Dimensionale energie, in combinatie met bijbehorende essentiële uitleg voor deze tijd van Transformatie, afgestemd op jouw unieke leven.

Massages – Ritske Wagenaar

 

Voor de kinderen en jongeren zijn er weer allerlei activiteiten. Zij hebben een eigen ruimte hiervoor en bij goed weer zal er ook veel buiten gedaan worden op het mooie terrein, vol mogelijkheden, van Inner Peace.